۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

همه چیز درباره عفونت گوش، علل و علائم | عفونت‌های مکرر گوش چه هستند؟

  • کد خبر: ۳۴۴۰۸
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۶
همه چیز درباره عفونت گوش، علل و علائم | عفونت‌های مکرر گوش چه هستند؟
درمان عفونت‌های گوش به سن، شدت عفونت، اولین بار بودن عفونت یا مکرر بودن آن، و این که آیا مایع مدت طولانی در گوش مانده یا نه، بستگی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، پزشک دارو‌هایی برای تسکین گوش درد یا تب تجویز می‌کند. اگر عفونت گوش خفیف باشد، بسته به سن کودک، ممکن است پزشک دستور دهد چند روز صبر کنید تا ببیند عفونت خودش برطرف می‌شود یا نه، و در صورتی که این اتفاق نیفتاد، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کند.

آنتی‌بیوتیک‌ها

در صورتی که باکتری، علت عفونت گوش باشد، پزشک آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کند. در صورتی که کودک خیلی کوچک نباشد، شاید پزشک لازم بداند پیش از تجویز آنتی‌بیوتیک، سه روز صبر کنید تا ببیند عفونت خودبه‌خود برطرف می‌شود یا نه. اگر عفونت گوش شدید باشد، احتمالاً لازم است مصرف آنتی‌بیوتیک فوراً شروع شود.

آکادمی متخصصین کودک آمریکا توصیه‌هایی مبنی بر این که پیش از درمان با آنتی‌بیوتیک بر اساس سن و شدت عفونت و تب کودک، چه مدت زمانی لازم است صبر کنید، ارائه داده است:
 
همه چیز درباره عفونت گوش، علل و علائم | عفونت‌های مکرر گوش چه هستند؟
 
اگر پزشک آنتی‌بیوتیک تجویز کرد، دقیقاً طبق دستور، آن را مصرف کنید. شما یا کودکتان در عرض دو سه روز بعد از شروع درمان احساس بهتری خواهید داشت. حتی اگر احساس کردید بهتر شده‌اید و گوش درد ندارید، مصرف دارو را تا زمانی که پزشک دستور داده ادامه دهید. اگر دارودرمانی‌تان را کامل نکنید، عفونت می‌تواند برگردد. اگر آنتی‌بیوتیک تجویزشده برای کودکتان به صورت شربت است، حتماً از پیمانه‌ی خود دارو استفاده کنید تا مقدار درست دارو را به کودک بدهید.
 
یک سوراخ یا پارگی در پرده‌ی گوش که توسط یک عفونت شدید یا عفونت‌های مکرر ایجاد شده، با قطره گوش آنتی‌بیوتیک و گاهی با ساکشن مایعات تجمع یافته، درمان می‌شود. دستورات لازم توسط پزشک به شما ارائه خواهد شد.

دارو‌های مسکن

استامینوفن یا ایبوپروفن می‌توانند به تسکین گوش درد یا تب کمک کنند. قطره گوش مسکن نیز ممکن است تجویز شود. این دارو‌ها معمولاً می‌توانند در عرض دو ساعت، درد را تخفیف بدهند.

هرگز به بچه‌ها آسپرین ندهید. آسپرین می‌تواند عارضه‌ی خطرناکی به نام سندرم ری ایجاد نماید. گوش درد معمولاً شب‌ها تشدید می‌شود. با استفاده از کمپرس گرم در بیرون گوش می‌توانید درد را کاهش دهید. البته این راهکار برای نوزادان توصیه نمی‌شود.

لوله گوش

گاهی عفونت‌های گوش تکرار می‌شوند یا مایع در گوش میانی، تا ماه‌ها بعد از درمان عفونت باقی می‌ماند. اگر این اتفاقی است که برای شما یا کودکتان افتاده، احتمالاً به یک متخصص گوش و حلق و بینی ارجاع داده می‌شوید تا یک عمل جراحی سرپایی به نام میرینگوتومی با جاگذاری لوله روی‌تان انجام شود.

طی این عمل، لوله‌های کوچک فلزی یا پلاستیکی از طریق سوراخی که با عمل در پرده‌ی گوشتان ایجاد شده، وارد گوش می‌شوند. این لوله‌ها اجازه می‌دهند هوا وارد گوش میانی شده و مایع تخلیه شود. این لوله‌ها از ۶ تا ۱۲ ماه در جای خود باقی می‌مانند و خودبه‌خود می‌افتند یا جراح آن‌ها را خارج می‌کند. گوش بیرونی باید خشک و تمیز نگه داشته شود و تا زمانی که سوراخ پرده‌ی گوش کاملاً ترمیم و بسته نشده، آب استخر و دریا و ... وارد گوش نشود.

آسیب‌های ناشی از تجمع مایع در گوش یا عفونت‌های مکرر گوش چه هستند؟

بیشتر عفونت‌های گوش، مشکلات بلندمدتی ایجاد نمی‌کنند؛ اما اگر عارضه‌ی بلندمدتی روی دهد می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

از دست دادن شنوایی: معمولاً طی یک عفونت گوش، کمی از شنوایی به صورت موقتی از دست می‌رود. عفونت‌های مکرر گوش به ساختار داخلی گوش آسیب زده و می‌توانند منجر به افت مقدار قابل توجهی از شنوایی شوند.

تأخیر در تکامل زبان و تکلم: بچه‌ها نیاز دارند بشنوند تا زبان را یاد بگیرند و بتوانند حرف بزنند.

گنگ شنیدن به هر اندازه‌ای که طول بکشد یا از دست دادن شنوایی به هر اندازه‌ای که باشد می‌تواند رشد تکلم را به میزان چشمگیری به تأخیر بیندازد.

پارگی پرده گوش: فشار ناشی از حضور طولانی‌مدت مایعات در گوش میانی می‌تواند پرده گوش را پاره کند. تقریباً ۵ تا ۱۰ درصد از بچه‌هایی که دچار عفونت گوش می‌شوند، دچار پارگی کوچکی در پرده گوش نیز خواهند شد.

اگر این پارگی خودبه‌خود ترمیم نشود، ممکن است به عمل جراحی نیاز باشد. اگر از گوشتان ترشحات خارج می‌شود، هیچ چیزی وارد کانال گوش خود نکنید، چون این کار می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

پخش شدن عفونت: عفونتی که خودبه‌خود برطرف نشود، درمان نشده رها شده و یا با درمان به طور کامل رفع نشود، ممکن است به فراتر از گوش منتشر شود. عفونت می‌تواند به استخوان ماستوئید که پشت گوش قرار دارد سرایت کند. در موارد نادر، عفونت می‌تواند به غشای اطراف مغز و نخاع (مننژ) برسد و سبب مننژیت شود.

منبع: تبیان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->